Device očekuje harmonija u odnosu i dobra kmunikacija sa osobom koja ih interesuje ili partnerom, ako su već u vezi. Na poslu su moguće veće promene u oblasti karijere, možda i promena toka karijere.

Sledi šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje.

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se iznenada zaljubiti u nekoga, ali bez izgleda za ostvarenje trajnijeg odnosa. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema u ovoj sferi, jer će osoba koju volite biti vrlo nemirna i nezainteresovana za vašu vezu. POSAO: Imaćete uspeha i popularnost će vam porasti. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da izađete, ali u ovom periodu vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti vrlo negativna, moguće su neprijatne promene. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine, a moguća je i promena posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali neće vas inspirisati na ljubav. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Unapređenje procesa rada i uopšte modernizacija. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Harmonija u odnosu i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom, ako ste u vezi. POSAO: Moguće veće promene toka karijere. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi, ali i brzopleti. Vodite računa o tome kome poklanjate srce, jer možete da budete povređeni. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš snažan libido je često od pomoći, ali danas će napraviti problem. POSAO: Loši međuljudski odnosi će vas zamoriti i nagnati da razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Vaša potreba da se osamite i sačuvate energiju izazvaće zahlađenje u ljubavnom odnosu. POSAO: Moraćete da ponovite neke korake ili ćete se vratiti na nekadašnju poziciju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste negativni, što će za posledicu imati razvoj loše energije u ljubavnom odnosu. POSAO: Možete imati problema u vezi s transportom i logistikom. ZDRAVLJE: Virusne upale.

VODOLIJA

LJUBAV: Dan neće biti u znaku ljubavi za Vodolije, ali moguća su nova i perspektivna poznanstva. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili pri bilo kakvom riziku. ZDRAVLJE: Uganuća.

LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom ljubavnom odnosu i moguće je poznanstvo sa nekim ko je vaša srodna duša. POSAO: Možete početi neki novi projekat ili napraviti preokret u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

Najtačniji nedeljni horoskop od 15. do 22. aprila! Ovnovima strastvena romansa, Blizanci zatrpani problemima, a evo koga očekuje poziv iz prošlosti

sledeća vest

Hronika

Dankina majka očekuje sina! Ovi monstrumi su zavili Srbiju u crno! Mučki ubijali nevinu decu bez trunke kajanja

Hronika

Ovi monstrumi su zavili Srbiju u crno! Mučki ubijali nevinu decu bez trunke kajanja

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora ušla je u 20. dan, ali zasad još nema nikakvih konkretnih tragova koji bi istražitelje odveli do tela. Policija na terenu nastavlja da pretražuje svaki rejon na kom postoji makar i najmanja mogućnost da se nalazi Dankino telo, a ponovo se pretražuju čak i one lokacije koje su jednom već kontrolisane kako bi se izbegla svaka mogućnost da je nešto promaklo.

Belivuk i Miljković došli glave policajcu Lazoviću i tužiocu Katniću! Skinuli im zabranu ulaska u Crnu Goru, pa oni počinili dva ubistva! Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu

Hronika

Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.Z. (67) sa prebivalištem u Banatskom Novom Selu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Originalni tekst