Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, a naročito Strelčevi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Ono što treba da uradite da biste imali harmoničan odnos je da više razmišljate o potrebama partnera. POSAO: Rad u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Obećava da će vaš ljubavni odnos biti u isto vreme i uzbudljiv i stabilan. POSAO: Napredovaćete u poslu, jer ćete imati zaista mnogo posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguć flert sa nekim. Očigledna će biti mentalna povezanost sa tom osobom, ali možda ne i emotivna. POSAO: Ne očekujte poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam je jako bitan, pogotovo u ovom periodu kada imate utisak da se dešavaju odlučujuće stvari. POSAO: Uspeh u sferi zabave, marketinga ili kreativnosti. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Vrlo vam je važno da imate stabilan emotivni život, a sada se nalazite u periodu u kome to lako možete ostvariti. POSAO: Ako smanjite očekivanja, bićete sasvim zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Pad energije.

DEVICA

LJUBAV: Vi ste neko ko je realan i ceni ozbiljnost u ljubavi kao i svemu drugom. POSAO: Vaša samoinicijativa možda da bude protumačena kao provokacija. ZDRAVLJE: Primetićete da vam se zdravstveno stanje poboljšava.

VAGA 

LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog ko vam je komšija/nica, ili pak u nekog s kim ćete stupiti u kontakt preko interneta. POSAO: Moguće su loše ili lakomislene finansijske odluke i potezi. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPION 

LJUBAV: Da biste se zaista emotivno otvorili i vezali za neku osobu, ta osoba mora da prođe sve vaše testove sa visokom ocenom. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ako ste sami, doživećete romansu, a ako niste onda ćete morati da se borite sa iskušenjima. POSAO: Uživaćete u kreativnom radu. Dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

JARAC 

LJUBAV: Prolepšali ste se, što neće biti nezapaženo. POSAO: Ovo je dan kada mnogo toga možete postići u sferi posla, na rad i zalaganje ali i na „lepe oči“ i šarm. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Za vas je idealna ona osoba koja traži dosta slobode u odnosu, baš kao i vi. POSAO: Dobro ćete rasporediti radnu energiju i postići više nego što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako, ali samo zato što neće biti jasne komunikacije između vas i partnera. POSAO: Nakod dužeg „sušnog“ perioda, konačno ste dočekali da imate dobre prilike u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Datum rođenja otkriva šta ste bili u prošlom životu! Pravednik, buntovnik, nemilosrdni osvajač...

sledeća vest

Originalni tekst