Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti spremni da se sa svakim šalite i popričate, što vam može doneti prilike za ljubav. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, logistike ili pružanja usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Doživećete nešto što vas može učiniti nesrećnim. Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko za vas nije zainteresovan. POSAO: Problemi na putovanju u inostranstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Izabrana osoba će biti loše volje. POSAO: Shvatićete da vaš svakodnevni trud neće dovesti do željenog cilja, zbog čega ćete biti frustrirani. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Iako ćete danas imati mnogo kontakata, izgleda da to neće imati naročito povoljan efekat na vaš ljubavni život. POSAO: Moguć partnerski ili timski rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Neće vam biti lako da uspostavite harmoniju u odnosu, zbog nakupljenih frustracija na obe strane. POSAO: Moguće su kadrovskih promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete previše misliti o nekoj izgubljenoj ljubavi da biste bili srećni. POSAO: Problemi i neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VAGA

LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni, zbog čega će vam biti još potrebnije da nađete stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Donećete bitne odluke u vezi sa poslom i karijerom. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete upoznati osobu stranog porekla, koja će vas zaintrigirati i inspirisati na ljubav. POSAO: Bićete nezadovoljni time što ste postigli, svojom karijerom uopšte. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada biće nedostupna, zbog čega ćete se fokusirati na druge oblasti života. POSAO: Imaćete sjajne ideje koje će vam doneti uspeh. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

JARAC

LJUBAV: Čeznete za stabilnošću i sigurnošću u ljubavnom životu, jer u ovom periodu nemate energije za drugo. POSAO: Popularnost će vam porasti, pogotovo kod nadređenih. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete pokazati entuzijazam, što može povrediti nekoga ko vas voli. Budite taktičniji. POSAO: Moguća pozitivna promena, ali ne ona koju ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vas problemi, kroz koje ćete biti primorani da prođete sa partnerom, još više zbližiti. POSAO: Budite pažljivi pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Sunce ulazi u Ovna! 3 horoskopska znaka će procvetati od 19. aprila - stiže moćan astro period

sledeća vest

Originalni tekst