Izvor: Informer/K.Ć.

21.04.2024

14:11

Dejan Matić prepevao dečiju pesmicu u narodnjačkom fazonu: Od sada će se

inforeme/prscr Jutjub/Jaccoled C

Estrada

Dejan Matić je omiljen među kolegama zbog sjajnog smisla za humor.

Na jednom slavlju, Dejan Matić je svojom izvedbom dečije pesme „Zakleo se bumbar“ u narodnjačkom stilu izazvao talas smeha i oduševljenja među gostima.

Svi su se slatko smejali, jer je bilo urnebesno gledati kako je Dejan popularnu pesmu obradio na svoj način. Ma, to je bio hit!

U videu ispod možete pogledati kako je to bilo.

Svi prisutni su bili oduševljeni i sigurni smo da će se ovo dugo prepričavati. 

PROČITAJTE JOŠ

Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected].

Nakon rođenja deteta, Marija progovorila o udaji: Pevačica šokirala izjavom, ovo niko nije očekivao

sledeća vest

Originalni tekst