Katarini je ovo prvo dete, dok Darko iz braka sa Anom Sević ima ćerku, a u vezi sa Marinom Gagić je dobio sina Alekseja.

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su objavili da čekaju bebu, a kako je Informer prvi pisao, srećan par očekuje devojčicu.

Darko i Katarina su ovim povodom upriličili proslavu u pevačevom rodnom Brestaču, a sada su odlučili da otkriju i kako će se zvati njihova naslednica.

Foto: Kristinas Photostudio

 

Naime, pevač je u emisiji „Ekskluzivno“ rekao da će on i Katarina ćerki dati ime Srna.

Kaća i ja smo pričali o tome, i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo… Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna – rekao je pevač.

Podsećamo, Darko je nedavno otkrio da je u dobrim odnosima sa svim svojim bivšima, što je i sama Marina Gagić potvrdila za Informer.

Foto: Printscreen/Instagram/gagicmaeva

 

– Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije – rekla nam je Gagićeva.

Katarina Lazić zapevala, pa pokazala vokalne sposobnosti! Darko i njegova supruga otkrili kako se provode u dva sata ujutru (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst