Sara Reljić je nedavno imala sukob sa jednom koleginicom, čije ime nije htela da iznosi, ali je sada odlučila da otkrije razlog svađe.

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Sara Reljić, koju, zbog čestog gostovanja na romskim veseljima, nazivaju i „kraljicom bakšiša“, nije poznata po skandalima i aferama, ali ističe da je nedavno imala žestok sukob sa jednom koleginicom.

Foto: Privatna arhiva

 

Sara ne želi da pominje ime pevačice sa kojom se posvađala i na taj način joj da medijsku pažnju, ali je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila zbog čega je došlo do sukoba:

Foto: Promo

 

– Neću da kažem ime. Mislim da je ona to uradila namerno, zato što je u tom periodu izlazila njena pesma. Verovatno je mislila da ću ja da kažem ko je i šta je i na taj način joj pružim reklamu. Ja namerno nisam htela da kažem, neka je ona meni živa i zdrava. Daleko joj lepa kuća, ako je uopšte ima – rekla je Sara za „Grand“.

Podsetimo, Sara Reljić je nedavno govorila o neprijatnosti koju je imala sa agencijom „Mis ju“, dok je predstavljala Srbiju na izboru za „Mis multivers“:

– Ovi iz agencije „Miss You“ su mi tražili pare za kotizaciju za to takmičenje. Ja sam usred takmičenja saznala da se to ne plaća, tako da sam naravno završila svaki kontakt sa njima.


sledeća vest

Originalni tekst