Hrvatska pevačica nakon održanog ročišta najpre se obratila okupljenim medijskim ekipama, a zatim i pratiocima na društvenim mrežama!

Severina Vučković pojavila se danas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu kako bi prisustvovala ročištu vezanom za navodne pretnje i uvrede koje je upućivala Ljiljani Klinger i Gordani Buljan Flander.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako su preneli mediji, u pitanju su dva kaznena dela nametljivog ponašanja pevačice prema Klingerovoj, direktorki Osnovne škole koju pohađa pevačicin sin, i prema Flanderovoj, bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i omladine.

Po završetku ročišta, splitska pevačica najpre se obratila okupljenim medijskim ekipama, a zatim oglasila putem društvene mreže Instagram.

Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde me se tereti za „nametljivo ponašanje“, a to vam je kazneno delo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dete 11 godina – i tu nema žurbe i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju „radost“ da rešava moje probleme – a kažu da sam „lepa“. Ja tako „lepa i moćna“, vucaram se po sudovima 11 godina. I sastav boli briga. Naše dete nije jedino – ovo je problem celog sastava.

P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde „radosti’ obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom… Al’ da prodajete decu? E, nećete
– poručila je Vučkovićeva.


Originalni tekst