Sinoć je Svetlana Ceca Ražnatović održala koncert u Šapcu, a nakon spektakla se obratila medijima.

Koncert Svetlane Cece Ražnatović u Šapcu je bio krcat, a publika je uglas pevala njene hitove.

Nakon spektakla, Ceca se obratila medijima i sumirala utiske sa nastupa, ali nezaobilazna pitanja su bila i vezana za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja sa suprugom Nemanjom Gudeljem živi u Španiji.

– Anastasija ne dolazi za Uskrs, ona sada ima svoju slavu Đurđevdan. Gudelji slave Đurđevdan, snaja mora da bude kod njih. Ja idem na pričest i snimam emisiju. Ja imam najlepša moguća iskustva što se Šapca tiče. To je istina, postoje i snimci kao dokaz. 2013. godine je isto ovako bila euforija. Ponosna sam na svoj repertoar, na moje autore – rekla je Ceca, koja je istakla da će Evropsko prvenstvo u fudbalu gledati u zavisnosti od svojih obaveza:

Foto: Foto: Printscreen/Instagram

 

– Zeta ću bodriti sve u zavisnosti od mojih obaveza, ali bih volela sa zadovoljstvom da ispratim utakmice u kojima igra moj zet. Ja sam strastveni navijač. Mi smo svi u kući bučni, ja sam sa juga.

Kako je navela ovog leta će se posvetiti novom albumu.

– Treba mi odmor, spremam album. Kad putujem, gubim fokus, za to mi treba puno energije.

Slavlja u porodici Ražnatović ima na pretek.

– Sada ide Anastasijin rođendan, ne znam gde će ona biti, pa Željkov rođendan, on puni četiri godine, pa moj rođendan. Anastasija je udata, venčana, svadba zavisi od Nemanjinih obaveza, oni su venčani tamo gde treba, pred Bogom, ovo ostalo je formalnost.

Opšti haos u

sledeća vest

Originalni tekst