Pop diva nakon otkazivanja nastupa u Crnoj Gori, najavila je posetu najznačajnijem manastiru „Srpske pravoslavne crkve“ u ovoj zemlji.

Jelena Karleuša juče je bila u centru pažnje zbog otkazivanja nastupa u Crnoj Gori, a sve zbog pretnji koje je dobila nakon govora koji je objavila pre nekoliko dana, a koji se odnosi na odnose Srbije sa ovom zemljom. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Jelena se danas i izvinila sarkastičnom objavom koju je uputila Komitima, a sada je kroz novo saopštenje najavila čak i posetu manastiru Ostrog u Crnoj Gori:

– Danas, na ovaj bitan dan i za vernike i za one koji to nisu, treba naći ljubav u srcu. Oni koji mrze treba da se oslobode tog strašnog osećaja, oni koji osećaju nemir, neka nađu mir. lako nisam vernik, izuzetno poštujem sve religije i trudim se da čitam što više na tu temu. Obrazovanje i saznanje je prvi korak protiv bezumlja i mržnje, protiv primitivizma i gluposti ljudske. Volela bih da posetim čuveni manastir Ostrog, što ću sigurno učiniti posle nastupa u Crnog Gori. Ova građevina i sve što sam pročitala o ovom zdanju me iskreno fascinira. Kažu da je protok energije neverovatan a ja verujem u energiju. Tamo, kako kažu, idu svi, bez obzira kojoj naciji ili veri pripadaju, idu i oni koji nisu vernici. Smatra se da tamo cirkuliše isceliteljska energija i ja želim tome da posvedočim. Sam pogled na ovaj manastir u steni na ogromnoj visini, govori o tome koliko je čovek koji je svojom rukom ovo pravio, zapravo božansko biće – napisala je Jelena na veliki petak i ovim pozvala na mir i ljubav između srpskog i naroda u Crnoj Gori. 

Foto: Instagram

 

sledeća vest

Hronika

Pretio majci i ocu da će ih ubiti! Lomio stvari po kući, a onda su došli policajci PAMTIMO! Tuga, suze i bol: Forum sećanja na žrtve u Tašmajdanskom parku Uživo Kobne makazice! Osvanuo snimak saobraćajne nesreće! (VIDEO) Dečaka pogodili flašom u glavu! Incident u tržnom centru Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

strašan gubitak

Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

„Dragan, Draganče, Miki kako smo ga zvali, bio je jedinstven. Od rođenja pa kroz njegovo detinjstvo, kroz tinejdžerske dane, kroz služenje vojnog roka, povratak, zaposlenje… Jednostavno, njegova glavna osobina je bila blagorodnost, plemenitost, dostojanstvo, odgovornost.“

Magazin

Poznate dame otkrile kojim tehnikama boje jaja! Njihove ideje su fenomenalne, obavezno iskoristite ovo Najstariji način farbanja jaja će vas oduševiti! Evo kako da obojite čuvarkuću u crveno Ludilo mozga! Narod odlepio za farmerkama sa Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

Šta uraditi sa čuvarkućom od prošle godine? Ovu grešku nikako ne smete da napravite

Originalni tekst