Pobednici takmičenja „Zvezde Granda“ mentor je bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Lepa plavuša, moćnog i školovanog glasa, Šejla Zonić svojim talentom i harizmom očarala je publiku i odnela pobedu u najvećem muzičkom takmičenju u regionu. Nakon što su se slegli utisci, Šejla je ispričala detalje saradnje sa Cecom i istakla da ju je ona lavovski zaštitila kada su krenuli da se nižu ružni komentari.

Foto: ATAIMAGES

 

– Naš četvoro njenih kandidata je bilo u finalu. Štitila nas je i lavovski se borila za nas, po čemu je ona i poznata. Bilo je trzavica pred finale, ona me je podržala i isticala samo moje vrednosti. Znate i sami, istorija naša, taj ružni rat koji se desio, meni je žao što mi mladi koji nismo ni rođeni u tom periodu ispaštamo zbog toga, za šta nismo ni krivi i dužni, krivi su zli ljudi, koji su uzrok tome. Pustite nas mlade da živimo svoje snove i idemo ka svojim ciljevima. Kao mentor je izuzetna – rekla je Šejla za Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Pobednica takmičenja otkriva da je njena mentorka veoma strpljiva sa kandidatima.

– Nije nikada povisila ton na nas. Svaka joj čast na tome, ima konjske živke, kad svi krenemo da je pitamo, da li može ovo ili ono, ona ostane smirena i rešava sve jedno po jedno – istakla je pobednica.

Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst