Pevačica Buba Miranović oženila je sina Filipa Bosiljčića, a gala proslavi prisustvovale su njene brojne kolege.

Buba je tokom devedesetih godina važila je za jednu od najfatalnijih žena sa domaće javne scene, a nedavno je obelodanila da je postala baka. Njen sin i snaja Sandra odlučili su da se venčaju nakon rođenja deteta, pa su tako sada organizovali gala slavlje.

Foto: Printscreen/Instagram/bubamiranovic.official

 

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici, a mladenci su se na večnu ljubav zakleli pred matičarem u restoranu gde je upriličeno i veselje.

Među zvanicama na svadbi Bubinog sina našle su se njene brojne kolege: pevačica Ana Bekuta, Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem, pevačica Zorica Marković, Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale, a svirao je orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Svi su se u nekom trenutku latili mikrofona, zapevali svoje hitove i napravili sjajnu atmosferu.

Hit snimak! Zorica i Kemiš napravili šou, napunili Bekutin dekolte evrima:

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst