PARTIZAN je dobio veliko pojačanje koje će pomoći u pohodu na novu titulu.

БОМБА У ХУМСКОЈ: Легенда потписала за Партизан, велико појачање у походу на титулу

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Stonoteniserki klub Partizan predstavio je Aleksandra Karakaševića, koji će uz dvojicu stranaca, Mihaila Paikova i Vanga Zengija, činiti velika pojačanja pred novu sezonu.

– Vratio sam se u Partizan, u klub u kome sam se afirmisao kao igrač. Želim da pomognem Partizanu da osvoji titulu. Takođe želim da pomognem da klub vrati staru slavu i postane jak u Evropi – rekao je Karakašević na konferenciji za medije.

FOTO

Crno-beli će 30. januara od 17 časova u SC Master u Zemunu odigrati derbi meč sa Radničkim iz Beočina, koji je prvak države i kandidat za titulu.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

LIVERPUL JE GOSPODAR LIGA KUPA: Klopova četa se nameračila da po deseti put osvoji ovo takmičenje

ISPAO KARLOS ALKARAZ! Kakav šok na Australijan openu, šta se ovo dešava...

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst