Prepiska nestale Marijane Seifert još uvek izaziva veliku pažnju, iako je u medijima završila ne toliko skoro.

Rijaliti učesnica Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022, a njena porodica ne odustaje od potrage. Regionalni mediji neumorno su se bavili ovom temom, a nestanak pobednice „Velikog brata“ još uvek mnoge intrigira.

Objavljivani su mnogi detalji, izjave njenih bližnjih, a svojevremeno, osvanule su i Marijanine privatne prepiske u kojima je govorila da strahuje za svoj život.

Foto: Printscreen/You Tube

 

„Doslovno mi je rekao da može da inscenira da sam napravila neko s**nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne insceniraju nešto“, jedna je od poruka koje je Seifertova poslala prijateljici u mesecima neposredno pre nestanka, dok je sledeće još jezivija:

„Ok je, ali osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na šta je još spreman. Ne verujem mu. Doslovno mi je reka da može da inscenira da sam napravila neko sranje i da me nema više“.

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Marijana Seifert, rođena Kovačević, pobednica Velikog brata, nestala je 27. aprila prošle godine u Zagrebu, a njene lične stvari, mobilni telefon i torbica, pronađene su na Mostu mladosti. Zbog ovih stvari policija je vrlo brzo usmerila potragu ka Savi. Ipak, Marijana do danas nije pronađena.Takođe nema oproštajne poruke.

sledeća vest

Originalni tekst