Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali ga je bolest ponovo sputala.

Bojan Tomović se u jeku popularnosti povukao sa javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svetu ispriča svoju životnu priču i otkrije sa kakvim unutrašnjim „demonima“ se bori. 

Naime, Bojanu su pre 11 godina lekari postavili dijagnozu manično-depresivnu psihozu, poznatiju kao bipolarni poremećaj. Od tog dana, pevač kreće u borbu. Bojan konstantno se bori sa maničnim i depresivnim fazama, koje su jače od njega i ne može da ih kontroliše. Kako je i sam rekao u Informerovom podkastu, kada su mu manične faze, on samo radi, snima nove pesme i jednostavno ne staje, ali kada ga uhvati depresija, on se zavuče u kuću i ne želi nikoga ni da čuje, ni da vidi. 

Foto: Zoran Sinko

 

Bojan je u tim depresivnim fazama pokušao par puta i da se ubije, a zbog stanja uma, često završi i na psihijatriji. 

Nakon što se vratio nastupima i počeo ponovo sa nezdravim životom i alkoholom, juče je pevač ponovo smešten u mentalnu ustanovu. Tomović se odande oglasio za Informer iz bolničke postelje i otkrio kako se oseća.

Foto: Privanta arhiva

 

– Umoran sam od svega – rekao je on i dodao:

– Kažu lekari da kad preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi ,bipolar i post- traumatski, nije ni čudo čto završiš na elektrošokovima – kazao je Bojan Tomović za Informer.

Preminuo otac naše poznate voditeljke: Njega je znao ceo svet, a niko nije ni slutio da su u srodstvu

sledeća vest

Vesti

Vesić: Današnji dan obeležavamo tugom i sećanjem na žrtve NATO agresije

Politika

Vesić: Današnji dan obeležavamo tugom i sećanjem na žrtve NATO agresije

Srbija sa tugom i dostojanstvom obeležava početak NATO agresije na našu zemlju i to je prilika da se podsetimo svih koji su stradali samo zato što su pripadali srpskom narodu i što je neko odlučio da silom pokuša da nam oduzme deo teritorije, što se u kontinuitetu i danas dešava, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Tajkunski Danas objavio intervju čiji je zadatak da se opravda NATO agresija na Srbiju i otimanje KiM! Nestala devojka u Beogradu! Poslednji put viđena na Karaburmi pre sedam dana! Milićević: Decu im nećemo oprostiti! (FOTO)

Politika

Milićević: Decu im nećemo oprostiti! (FOTO)

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je, povodom 25 godina od početka NATO agresije na našu zemlju, u ime Vlade Republike Srbije položio venac na spomenik „Glasnik sa Straževice“, posvećen stradalim pripadnicima Vojske Jugugoslavije.

Dobro se sećam... Sergej Lavrov o NATO agresiji!

Politika

Dobro se sećam… Sergej Lavrov o NATO agresiji!

Zapad nije planirao da se zadovolji ničim drugim osim odvajanjem Kosova od Srbije i čim je usvojena Rezolucija 1244 počeo je da je krši, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u dokumentarnom filmu „Beograd“ koji je snimio ruski novinar Andrej Kondrašov za televiziju „Rusija 1“.

TV

78 dana pakla! NATO avioni sejali smrt!

Live TV

78 dana pakla! NATO avioni sejali smrt!

Oni su heroji, koji svakodnevno požrtvovano, rizikujući sopstvene živote spasavaju tuđe. U „Info jutru“ gostovali su Dragan Čubra, komandir vatrogasno-spasilačke čete u VSB i Miloš Majstorović, vatrogasac.

NATO otrovi nas i dalje ubijaju! Vreme raspada urana meri se milijardama godina!

Live TV

NATO otrovi nas i dalje ubijaju! Vreme raspada urana meri se milijardama godina!

Pored nenadoknadivog gubitka ljudskih života i ogromnih ekonomskih posledica koje je NATO bombardovanje SR Jugoslavije 1999. ostavilo na našu zemlju, strašnu opasnost predstavljaju i posledice po zdravlje građana. U ogromnom porastu su maligna oboljenja, sterilitet i autoimune bolesti, kao i mentalne smetnje kod dece! U „Info jutru“ na ovu temu govorili su dr Vanja Milošević, ginekolog i dr Gradimir Dragutinović, radiolog.

NATO agresija je bila brutalna, ali je narod bio na mestu! Nikada nismo bili bliži jedno drugom! Dani oborio F-117, pa se sprijateljio sa pilotom: Patrijarh Pavle nadahnuo me je da oprostim Denisu Zelku! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pred decom od kojih je jedno beba pretukao suprugu: Uhapšen nasilnik u Lazarevcu Zvicer planirao likvidaciju škaljarca na Svetoj Gori? Skaj prepiska kavčana Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

U stravičnoj saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Leskovcu, kada je kombi sleteo sa puta, povređeno je devet osoba od kojih je pet tinejdžera. Povređeni su: V.Ć. (51), M.Ć. (19), M.S. (18), A.S.(20), L.S. (19), M.S. (19), L.Ć. (17), A.S. (14), R.S. (46)

Srbin i Nemac pokušali da opljačkaju Skinuo pločice sa jakni, pa pokušao da pobegne iz radnje: Uhapšen Srbin u Italiji

Originalni tekst