Pevačica Sara Reljić je u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića ispričala veliki blam koji joj se desio na nastupu.

Sara Reljić otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi.

Kako je Sara objasnila, momak iz publike je pokušao da ukaže na to da joj je spala haljina, ali ga nije razumela.

Foto: ATA Images

 

Pevam ja i lik iz publike mi pokazuje na grudi. Ja mu kažem: „Sram te bilo“, on nastavlja, ja mu na mikrofon viknem: „Je l’ si realan, sram te bilo!“ – priča Sara i nastavlja:

On meni prilazi i kaže: „Ispala ti si*a“. On je čovek meni hteo da pomogne, a ja sam pola sata pevala tako sa tom ispadnutom „atrakcijom“… Ali, Bože moj. Hvala Bogu nije bilo nikog da to snimi. Ne znam kako se to dogodilo.

Podsetimo, Sara je svojevremeno pričala i o tome kako je na jednom veselju doživela veliku neprijatnost kada joj je gost poklonio sat.

Na početku karijere sam se opekla i otad ne prihvatam satove na poklon! Gosti popiju malo više, pa pevačima daju sve što imaju, a onda se otrezne i bude im žao. Kad sam počinjala da pevam, jedan dečko mi je na slavlju u Novom Sadu dao sat. Uzela sam ga, iako nije trebalo – rekla je ona i dodala da se mladić već ujutru pokajao zbog toga:

Foto: Privatna arhiva

 

Tražio me je od kafane do kafane po čitavom Novom Sadu da bih mu vratila sat. Baš je bila neprijatna situacija! Osećala sam se kao da sam nešto ukrala. Tad sam rekla da satove više ne uzimam! Ne dozvoljavam ni na ruku da mi ih stave, kad ću svakako da ih vratim. Naučila sam lekciju i ne želim više da dolazim u takve situacije.

sledeća vest

Originalni tekst