Nakon što je njena ispovest o detinjstvu i odrastanju bez roditelja odjeknula u javnosti Jelena Vučković se ponovo oglasila i pojasnila određene detalje iz svoje prošlosti.

Jelenu je pogodilo što ljudi u komentarima na snimak emisije u kojoj je o detinjstvu govorila sa suzama u očima osuđuju njenu majku.

Foto: Printscreen/Youtube/Grand

 

– Moja majka nije ništa kriva… Ja sam pričala o dedi, otac moje majke je bio čovek koji je dosta pio i bio je preke naravi… Stalno bi dolazio pripit i maltretirao baku i sve oko sebe… Bila sam mala i nemoćna, pa sam pokušavala da joj pomognem – rekla je Jelena za Telegraf.

Pevačica je dodala da je njena majka Goca Božinovska bila mlada, da se borila i radila, a svaki dinar koji zaradi slala je njoj i baki kako im ništa ne bi nedostajalo.

Foto: ATA Images

 

Kasnije, Jelena je prešla da živi u Surčin, sa majkom i Zoranom Šijanom, za kojeg tvrdi da ju je mnogo voleo, ali i da je on zahtevao da se preseli iz sela i dođe da živi sa njima u Surčin.

– Deda je bio težak čovek, znao je baku da povredi dosta puta, pa smo se stalno sklanjale od njega… Onda sam počela da živim u Surčinu sa mamom i pokojnim Zokijem, tada smo čekali da se moja sestra Zorana rodi. Zoki je bio divan i prihvatio me kao svoje dete… baka i ja smo dosta vremena provodile sa njima. Deda je u međuvremenuo umro i moj život je krenuo u jednom lepšem smeru…

Foto: Instagram printscreen

Kako nije mogla da se odvoji od bake za koju je bila veoma vezana, zajedno su se preselile u Surčin.

– Zoki me je puno zavoleo i rekao mami da se ja preselim da živim sa njima, ali ja nisam mogla od bake da se odvojim pa je i ona bila sa nama… Onda se sestra rodila, pa moj brat Miroslav, krenula sam u školu u Beogradu, baka je tu bila dosta i pomagala oko Zorane i Mirka. Najsrećniji dani su bili kad su mi se sestra i brat rodili… – ispričala je Jelena i napomenula kako je Goca sve uradila za nju, brata i sestru.

sledeća vest

Originalni tekst