Milica Kostadinović eliminisana je iz “Zvezda Granda”. Dogurala je do sedmog kruga uz dosta kontroverzi.

Već je jednom dobila šut kartu, onda joj se ukazala nova prilika, ali žiri kaže da je nije iskoristila. Jednostavno – tvrde da loše pjeva.

Prepoznata je kao takmičarka bez dlake na jeziku, što je dokazala i kada je rekla da bi došla gola na scenu ukoliko bi je Saša Popović pozvao da se vrati. Ipak, nije tu bilo previše vokalnog kvaliteta, ali to Milicu ne zanima.

“Ja sam se pojavila na sceni sa namjerom da napravim šou i da budem zapamćena. Što mi je očigledno i uspjelo. Znam da sam vam svima trn u oku, ali samo lagano, tek ću vam biti. Ali polako, sve će to da dođe na svoje mjesto. Ovo je bila moja prva sezona i moje prvo pojavljivanje na ovoj velikoj sceni. Meni je ovo veoma lijepo iskustvo… I samo još jedan plus i još jedna odskočna daska u mojoj daljoj karijeri, koja će, obećavam, biti velika”, napisala je Milica na Instagramu.

Vjera u sebe, hrabrost i trud, smatra Milica, uvijek se isplate.

“Meni je ovo nešto najbitnije u životu! Iz tog razloga i znam da ću uspjeti u svemu ovome što sam samoj sebi obećala! Hvala Grand produkciji, naravno, na svemu… Šteta što ispadoh, mogli smo praviti velike pare”, zaključila je Milica.

(Express / CDM)

Originalni tekst