Televizijsko lice i nekadašanja učesnica „Velikog Brata“ odlučila je da pokaže čime raspolaže u četvrtoj deceniji.

Ena Popov (37) oduvek je važila za atraktivnu voditeljku i bivšu rijaliti učesnicu, a sada je pokazala da izgleda nikad bolje. 

Ono što je svima, a posebno muškoj populaciji „zapalo za oko“ je Enino bujno poprsje onog trenutka kada je objavila fotografije na kojima se vidi ona u kupaćem kostimu.

Ona je očigledno imala sreće, te je na more otišla već sada, pa će verovatno praznike provesti u toplijim krajevima dok je umesto gozbe pratiocima „servirala“ svoje telo uz opis:

– Malo drugačije „Razglednice“- napisala je Ena Popov, a komentari su se nizali poput: „Vau, bomba, goriš“…

U braku sa biznismenom

Inače, Ena Popov se proslavila učešćem u „Velikom bratu“ i vezom sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, a nakon toga je vodila par emisija na malim ekranima, što je bilo zapaženo.

Foto: Instagram printscreen

 

Ena Popov je, inače, već godinama je u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, a, pošto se retko pojavljuju zajedno, malo ko zna kako on zapravo izgleda. Dobili su dve ćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila, dok privatni život mahom krije.

– Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje – ispričala je Ena jednom prilikom o braku sa Nenadom.

sledeća vest

Originalni tekst