POLICIJA u selu Zlot nastavlja da češlja teren u potrazi za telom male Danke Ilić.

БАГЕРИ У ЗЛОТУ КОПАЈУ ОКО ДРУГЕ КУЋЕ ОСУМЊИЧЕНОГ: Повели и Дејанову мајку, полиција чешља терен са сведоцима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Oni su sa bagerom došli do stare kuće odumnjičenog Dejana gde pretražuju kuću i okolinu. Na licu mesta je i veliki broj policije koji sa dva svedoka obilaze teren. Policija kopa teren, a novinarima je zabranjeno da priđu.

Podsetimo, iz kuće Dejana D. (50), koji se sumnjiči za ubistvo Danke Ilić (2), policija je ranije danas iznela nekoliko papirnih kesa, u kojima su, kako se veruje potencijalni dokazi za slučaj koji je uznemirio čitav Balkan. Od ranih jutarnjih sati policija je bila ispred kuće, a potom je stigla i cisterna, koja je tokom dana ušla u dvorište da isušuje septičku jamu.

Mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju iz dvorišta kuće gde je došla nakratko sa majkom i bratom. Deset dana se verovalo da je devojčica nestala, a onda se u četvrtak, 4. aprila saznalo da je dete ustvari ubijeno nekoliko minuta nakon što ju je majka poslednji put videla.

Dete je, kako se veruje, pregaženo nedaleko od dvorišta iz kojeg je izašla, a osumnjičeni Dejan D. i Srđan J. su dete potom ugurali u vozilo, udavili je i bacili njeno telo. Iako se u prvi mah verovalo da je telo bačeno na obližnju deponiju, postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih dva dana kasnije došao po telo i odneo ga na nepoznatu lokaciju.

Policija je odredila zadržavanja bratu i ocu Dejana D., koji se sumnjiče da su mu pomogli da telo prebaci na drugu lokaciju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO – MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst