Devedesetih je žario i palio estradom, devojke su mu se bacale pod noge, ali nikad nije stao na ludi kamen. Poznati denser sada je otkrio šta mu je jednom prilikom rekao astrolog i zašto ne veruje ženama.

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi, žario je i palio scenom devedesetih, jednom prilikom ispričao je da je od prvog albuma zaradio dva miliona maraka. Imao je i svoju jahtu, devojke su mu se bacale pod noge, a nakon zalaska slave, počeo je skromnije da živi i jedno vreme je čak bio i nezaposlen.

Foto: Printscreen

 

Devojke su ludele za njim, jednom je bio na korak od toga da izgovori sudbonosno „da“, ali ipak nije uspelo. Kako pevač danas kaže ne veruje nijednoj žene, a astrlog mu je jednom prilikom rekao da je na njega bačena vradžbina.

– Pokušale su mnoge, ali ja se ne dam. Danas ne mogu da verujem nijednoj ženi. Bilo je izvesnih situacija. Imao sam maltene zakazano venčanje sa jednom devojkom koja živi u Americi, a rodom je Pančevka. Tokom devedesetih bili smo se zabavljali godinu i nešto dana, bili smo zajedno i na moru jednom, prvi put raskinuli, pa se pomirili… Posle mnogo godina, vraćajući se iz Francuske u autobusu je bila njena školska drugarica. Ženi je uvek najveći neprijatelj žena, a ne muškarac. Pančevka je čula za tu situaciju, a ljubav između nas je ponovo planula, preko Vajbera. Međutim, Beograd – Njujork, velika udaljenost između nas. Nema šta, uprkos što se nismo viđali, znali smo se, samo što smo sada stariji, a ranije smo bili mlađi. Ja sam, ipak, u jednom momentu shvatio da to meni ne treba i da to nije to –ispričao je Dr. Igi za Republiku.

Foto: ATA Images

 

Muzičar se dotakao i susreta koji ga je osvestio, s obzirom da su mu predočene strašne stvari, vezane za mračne sile.

– Kad sam nedavno na slavi prijatelja upoznao jednog astrologa, otvorio mi je natalnu kartu. Rekao mi je da sam otvoren za brak, za vezu, samo da vidim šta je problem. Onda mi je u stvari rekao da je neko bacio neku magiju na mene, ali da se to rešava. Pominjao je neke hodže u Bosni i ne znam koliko je to istina niti kako to tačno da opišem, ali sigurno ima nešto – ispričao je Igi.

Foto: Printscreen

 

Opisao je i koliko je bio popularan među devojkama.

 – Sećam se tada ja dođem u školu gde tata moj radio kao profesor, na Banovom brdu, prekidala se nastava zbog mene. Svi su dolazili da vide ko je doktor Igi da me pipne. Tad su imali one škljoc aparate, to je bila ludnica, euforija. Ja nisam smeo iz kuće da izađem. Bio je red od 50 devojaka ispred kuće koje su čekale da se slikaju i upoznaju. Izlazio sam tako što sam preskakao ogradu iza kuće, kroz neku malu kapijicu se provlačio i bežao da me ne vide – zaključio je Igor.

Gastoz će biti deportovan u Srbiju! Njegov advokat otkrio zbog čega je uhapšen

sledeća vest

Originalni tekst