STRAVIČNA scena na Altini. Auto probio zid i napravio haos, delovi betonske ograde i automobila razbacani svuda unaokolo.

АУТОМ ПРОБИО ЗИД, ДЕЛОВИ РАСУТИ НА СВЕ СТРАНЕ: Хаос на Алтини, језиви призори са места несреће (ФОТО)

G.Šljivić

Vozač sa probnom dozvolom u četvrtak uveče je velikom brzinom udario u ogradu u ulici Pavla Vujisića na Altini.

Ograničenje na toj deonici puta bilo je 50 kilometara na sat, a kako nezvanično saznaje Telegraf, osoba je vozila duplo više od dozvoljene brzine.

Naneta je ogromna materijalna šteta.

Zdravstveno stanje osobe koja je sedela za volanom nam za sada nije poznato.

BONUS VIDEO

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLADICA IZ ORMARA IZVUKAO ZMIJU DUGU CEO METAR: Neverovatan slučaj u Vranju - Čuju se ženski vrisci, kamera sve snimila (VIDEO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Originalni tekst