Sino je Darko Tanasijevi pozvao Aneli Ahmi i ia bar kako bi porazgovarali o svim aktuelnim temama koje se tiu nje.

Kako su Janju i Aneli esto u sukobu, voditelj je eleo prvo da se osvrne na taj njihov odnos.

– Imamo i dalje tih svaa, oko gluposti. Zezam se sa njim, on to odmah shvati da u ja njemu napolju vratiti za sve to. Imamo veliki strah da li emo izdrati do kraja, da je izlazak sada ili za nekih mesec dana, planirali bi stvari neke i lake nam je – rekla je Aneli Ahmi.

– Seti se vae situacije i tvoje situacije od pre etiri meseca. Kakva ti je bila situacija sa Janjuem?! Kukala si, a sada vidi ovo – rekao je Darko.

– Jeste, sve je to istina, volimo se previe da imamo taj strah, koliko ja u njega, toliko on u mene. Nepoverenje je veliko. Mislim da on vie strahuje da li u ja hteti da ostanem sa njim, da li u ja nekoga upoznati, to je neki moj zakljuak, ma isti problem imamo… ao mi je moda to pre nisam otila od njega (Asmin), to se Nora jo vie vezala za njega i to ga pamti – rekla je Ahmieva.

– Pa dobro, zar Nora ne treba da ga pamti, njen je otac? – upitao je voditelj.

Foto: Printscreen You Tube

– Dobro, treba da ga pamti. Njoj fali on sada, ona da je bila mlaa, ne bi se toliko vezala. Ona non-stop pita: „Gde je tata?“. Ona ovde da se vidimo, pitala bi: „Gde je tata?“. A da snima te ene i te porno videe, nisam zasluila to. Da je neki momak od pre, pa i da kaem, ali ja koja ga nikada nisam izdala, nisam zasluila da ide i da me vara, da se snima sa enama i da me pravi budalom. Ja sam se radovala kada se vrati s posla pa kae da idemo da jedemo zajedno – rekla je Aneli.

– Uestale su svae sa Majom, ta se tu deava? – pitao je Darko.

Foto: Printscreen You Tube

– Udara najnie. Priale su mi devojke ta ona radi, da je ona svima te stvari govorila koje su imale zajendike partnere, Aleksandri, Milici maloj… Ne znam, mi je ne gledamo, ona prolazi pa se uvija, provocira i mene i njega. Te rei koje ona izgovara, ne mogu da zamislim da neko to izgovara. Meni je to bolesno, ne vidim poentu toga i zato ona nas dira. Ja ne mogu nju da gledam, moju garderobu nosi pola kue, svima dajem sve. Ako imam neto slino kao ona, rei e da sam se obukla kao ona. To je meni bolesno! Ko imitira?! S jednom bundom ja nju imitiram. Ne svia mi se kako se oblai, to lakirano, sado-mazo. Po meni je bolesna osoba, bolesniju osobu nisam imala. Dira oveka koji je izgubio brata, meni dira porodicu – rekla je Aneli.

sledea vest

Originalni tekst