Aleksandra je rekla da poseduje određene informacije o Bojani, koje će vrlo rado iskoristiti protiv nje, ako bude prilike za to.

Anđela Špravalo i njena već sada bivša partnerka Bojana Pavlović jutros su imale žestoku svađu, prilikom koje su pale teške reči, kao i pretnje. 

Sada se za medije oglasila Anđelina majka, Aleksandra Šparavalo koja ne krije da je presrećna što je njena ćerka prekinula vezu sa Bojanom. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Gledala sam i prvi put da sam se oduševila kako Anđela priča, baš onako kakva je ona. To je ona, tu nema šta. Mislim da Bojana opet izmanipulisati njom. Anđela je mnogo uplašena, ne znam od čega. Plašim se za njeno zdravlje, nije sve kako treba. To me najviše sekira – rekla je majka Šparavalo.

Tužbe su najavljene kako s Bojanine strane, tako i od strane porodice Šparavalo. Kako tvrdi Aleksandra, Bojani se po izlasku iz „Elite“ ne piše dobro.

Foto: Privatna arhiva

 

– Njoj neće biti dobro kad izađe. Ne daj Bože da krene na mene, ne zna s kim ima posla. Samo je čekam. Ne zna s kim se upetljala uopšte. Anđela nije nimalo luda šta je sve pričala. Ja sam uz nju, moj muž i svekar, pogotovo. Imam neka saznanja, ali ne smem da ih iznosim sad. Zato se ona plaši. Znam šta sve ima u MUP-u, imam pristup nekim stvarima. Držim je, čekam kad izađe. Ako krene, biće haos. Nisam se nikad bavila tužbama, ali neće joj biti dobro. Plašim se večeras pretresa, napašće je. Prvi put da vidim svoje dete da priča onako tečno, rečito. Ona se pogubi i ima strah – rekla je Aleksandra Šparavalo za „Pink.rs“.

Aleksandra se požalila kakav problem ima sa novim dečkom! Pevačica ispričala šta je partner tera da uradi (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst