Alen je za Informer ispričao kako je dobio ulogu u filmu o legendarnom Džeju Ramadanovskom.

Bravo, Alene, biće od tebe nešto! Ovo mi govore svi koji su videli kako sam glumio Džeja Ramadanovskog u filmu „Nedelja“, kaže Alen Selimi. Ovaj dvanaestogodišnjak je preko noći postao zvezda zahvaljujući ulozi u filmu o legendarnom pevaču.

Alen za Informer otkriva da je pre glumačke karijere prodavao ruže u Skadarliji i da ga je baš tamo pronašla ekipa filma i dala mu ulogu Džeja Ramadanovskog.

Foto: Zoran Sinko

 
Ima četiri sestre i brata

– Svi su jedva čekali da izađe film. Drugari su mi rekli: „Bravo, Alene, biće od tebe nešto!“ Odgovorio sam im da znam! – samouvereno kaže Alen i priseća se kako mu se život promenio:

– Bio sam u Skadarliji, prodavao sam ruže i video sam Anu iz produkcije filma. Mahnuo sam joj i poslao poljubac. Rekla mi je da je sačekam i ja sam je poslušao. Tada smo se upoznali. Pitala me je da li znam da pevam, odgovorio sam da znam. Nakon što sam joj otpevao „Nedelju“ od Džeja, rekla je: „Bravo! Našli smo malog Džeja!“ Porodica nije mogla da veruje kada sam im rekao da ću glumiti u filmu o Džeju Ramadanovskom!

Selimi tvrdi da nisu tačne priče da nije znao da čita i da su mu iz produkcije pomogli da nauči dijaloge.

– Znam da čitam i pišem, a znao sam i pre filma. Ne znam zašto su rekli da ne znam… Imam 12 godina, idem u školu, peti sam razred. Imam četiri sestre i brata. Oni isto pevaju. Moja sestra Andrijana je takođe glumila u filmu, i to Džejovu sestru – priča Alen.

Foto: Zoran Sinko

 

Obožava da peva

Mladi glumac se na snimanju filma zbližio sa „velikim kolegama“.

– Najviše sam se družio sa Ivanom Jevtovićem i sa Husom Alijevićem. Omiljene Džejove pesme su mi „Nedelja“ i „Sunce ljubavi“, a Husine ne znam… Husa me nije učio da plešem, ali me je učio dijaloge – priča Alen i dodaje da će nastaviti glumačku karijeru:

– Srećan sam što sam bio deo filma, veoma mi se svidelo da glumim, ali ja volim i da pevam. Kada porastem voleo bih da budem i pevač i glumac!

Nema simpatiju

Alen Selimi je u centru pažnje zbog uloge Džeja Ramadanovskog, ali tvrdi da još nema obožavateljke.

– Imao sam ranije jednu simpatiju, ali sad više nemam – kaže mladi glumac.


sledeća vest

Originalni tekst