Muzička zvezda osvrnula se na estradni razvod godine, kako mnogi nazivaju razlaz Dragane Mirković i Tonija Bijelića, nakon 24 godine života pod istim krovom.

Jelena Karleuša pojavila se danas na konferenciji za medije povodom „Youth festa“, a tom prilikom nije mogla da izbegne trenutno goruću temu – razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković.

Dragana mi je rekla da ništa ne pričam i ne reagujem. Ona je pokazala još jednom svoju veličinu time što je tražila da je ne branim. Takođe, rekla mi je da nikako ne reagujem na provokacije njenog budućeg bivšeg muža. Naravno, ako dođe do provokacija, reagovaću – izjavila je Jelena Karleuša za Informer.

Foto: Miloš Rafailović

 

Podsetimo, Jelena Karleuša je odmah, nakon saopštenja da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, na Instagramu objavila poruku za koju se pretpostavlja da je bila upućena Bijeliću.

Vi više i ne j**ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne j**ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste postali i bolje depilirani.

sledeća vest

Originalni tekst