Pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Uvijek su odmjereni kako u razgovoru i izjavama, tako i u njihovoj pojavi na raznim dešavanjima. Ništa drugačije nije ni u njihovom životnom prostoru.

Često ovo dvoje umjetnika objavljuje fotografije na društvenim mrežama na kojima mogu da se vide detalji iz njihovog doma. Ono što se može zaključiti jeste da su sa pažnjom birali komade namještaja.

Naime, Ivan je podijelio nekoliko fotografija na “Instagram” nalogu, na kom se vidi kožni dvosjed ispred kojeg je bijeli sto, a pored mjesta za sjedenje smješten je set od tri kofera kao dekoracija sličnih nijansi kao dvosjed. Ono što daje posebnu notu cijelom ambijentu jeste da je akcenat na – svjetlosti!

Veliki prozori su upečatljivi u njihovom domu, kao i, naravno, vrata ka izlazu na terasu. Jastuci razbijaju monotoniju cijelog izgleda, a to zapravo govori da nisu željeli da preopterete dom namještajem, već da su skloniji minimalističkom stilu.

Ono što im je bilo bitno kada su tražili dom, jeste da kuća ima veliko dvorište kako bi se njihova kćerka Nina igrala u zelenilu.

(Express / Ona.rs)

Originalni tekst