Ovnovi, Blizanci, Vodolije i Strelčevi imaju tendenciju da se zaljubljuju u najbolje prijatelje.

Najbolji prijatelji su uvek tu za tebe, važan su deo tvog života, zajedno prolaze i dobre i loše stvari, a zbog bliskosti koju osećaš s njima, neretko se dešava i da se to prijateljstvo pretvori u ljubav.

Upravo to se najčešće dešava Ovnovima, Blizancima, Strelčevima i Vodolijama.

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornima i teškima. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto posto razume i podržava ih – uprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećanja, pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i trebaju nekoga pored sebe ko ima iste interese i ko se slaže s njima u mnogim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što Blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Foto: Freepik.com

ljubav

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese, skoro uvek mogu nešto spontano da rade s njima ili zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća veoma impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najugodnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može zaista biti onakav kakav jeste. Stoga u potrazi za ljubavlju, nije retkost da Vodolija razvije osećanja prema svom najboljem prijatelju.


sledeća vest

Originalni tekst