Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju 16. februara, gde će se zadržati do 11. marta, a imaće snažan uticaj na Vage, Vodolije i Blizance.

Venera u Vodoliji označava jedinstveni i nekonvencionalni pristup ljubavi, vezama i vrednostima. Venera, planeta ljubavi i lepote, u ovom ekscentričnom vazdušnom znaku donosi dinamičan i progresivan pristup u ljubavnim odnosima.

Osobe sa ovim položajem Venera izražavaju ljubav na neobične načine. One cene slobodu i nezavisnost kako u sopstvenom životu, tako i u partnerstvu. Za njih je važno da se osećaju slobodno da budu svoji i da izraze svoje jedinstvene ideje i vrednosti. Ove osobe su često privučene ekscentričnim pojedincima ili nekonvencionalnim vezama.

Venera u Vodoliji takođe donosi inovativan pristup lepoti. One vole eksperimentisati s modom i stilom, težeći da izraze svoju individualnost kroz svoj izgled. Njihov stil može biti eklektičan i originalan, a često su otvorene za nove trendove i ideje.

Foto: Shutterstock

 

Kada je reč o vezama, ove osobe traže partnera koji ih razume i podržava u njihovim neobičnim pogledima na svet. Vole intelektualnu stimulaciju i duboke razgovore s partnerom. Ipak, mogu imati tendenciju da zadrže emocionalnu distancu i izbegavaju previše emotivnu vezanost.

Venera u Vodoliji takođe može ukazivati na tendenciju da se prijateljstvo i ljubav mešaju, pa da osoba traži partnera koji može biti i prijatelj. Ove osobe cene partnerstvo koje se zasniva na prijateljstvu, uzajamnom poštovanju i slobodi da svako zadrži svoju individualnost.

U suštini, Venera u Vodoliji donosi nekonvencionalan, ali uzbudljiv pristup ljubavi i vezama, teži individualnosti i slobodi, dok istovremeno vrednuje duboko prijateljstvo i intelektualnu povezanost u partnerskim odnosima.


Stigao je astro period koji menja našu sudbinu! Mars u Vodoliji - jedan znak ima moć da promeni svet

sledeća vest

Originalni tekst