Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, sinoć je u večernjim satima na svom Twitter nalogu obavijestio javnost da se ipak nastavlja rijaliti “Zadruga”. Najavio je “Zadrugu 7” i tom prilikom otkrio pojedine detalje o novoj sezoni koja će biti znatno drugačija od prethodnih šest.

Nova sezona nosit će naziv “Elita”, a takmičari će se boriti za čak četiri novčane nagrade, što do sada nije bio slučaj. Kako je najavljeno, prvo mjesto osvojit će 100.000 eura, dok će drugo, treće i četvrto kući otići sa po 50.000 eura. Već uveliko se špekuliše ko su potencijalni učesnici, a ispred zgrade pomenute televizije na Dedinju ekipa portala Srbija Danas je uhvatila bivšeg zadrugara koji je prema svemu sudeći, potpisao ugovor za učešće u novoj sezoni.

Potpisan ugovor za učešće u novoj sezoni u rukama je držao Ivan Dragić koji je inače već bio pred kamerama ovog rijaliti formata, te se očekuje da u novoj sezoni bude dosta pripremljeniji i zanimljiviji za gledaoce. Tokom svog prethodnog učešća, bio je upečatljiv po ljubavnoj romansi koju je imao sa Sanom Momčilović, a po čemu će ove sezone biti, vidjet ćemo vrlo brzo.

Originalni tekst