NEMA sumnje da je Barselona najatraktivniji rival sa kojim će Crvena zvezda igrati u Ligi šampiona, ali ono što su Katalonci odigrali ove subote u Primeri neće se svideti svima koji su uz crveno-bele.

ЗВЕЗДО МОРАШ БИТИ МНОГО ОПРЕЗНА: Барселона показала моћ против Ваљадолида!

FOTO: Tanjug/AP

Španski velikan je demolirao Valjadolid sa 7:0 u 4. kolu tamošnjeg šampionata. Možda je ovo poruka izabranika Hansija Flika da su spremni za velika dela ove sezone.

Na ovoj utakmici blistao je Rafinja koji je upisao het-trik, a osim toga imao je i dve asistencije. Golove za domaćina su još postigli Robert Levandovski, Žil Kunde, Dani Olmo i Feran Tores.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Barselona je maksimalna u Primeri, ima 12 bodova posle četiri kola. Čini se da je nemački stručnjak uspeo od samog starta sezone veoma kvalitetno uigrao ekipu.

Podsetimo, Katalonci će na stadionu „Rajko Mitić“ gostovati 6. novembra. Nema sumnje da će to biti fudbalski spektakl u Beogradu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst