AKTUELNO

Horoskop

ZVEZDE DONOSE DIVNE VESTI: Ovih 6 horoskopskih znakova će do kraja godine upoznati PRAVU LJUBAV

Izvor: Krstarica, Foto: Pixabay.com ||

Oni imaju šanse da upoznaju svoju srodnu dušu i pronađu ličnu sreću pre početka 2022. godine.

Jarac

Tokom cele godine, predstavnici ovog znaka su aktivno radili, njihova pažnja je bila usmerena na sopstveni i profesionalni razvoj. Kraj godine je sjajno vreme da se setite romantike i ljubavi. Vreme je da drugačije pogledate svoju blisku okolinu – vaša ljubav je sa vama bukvalno tokom cele godine. Predlog da započnete romantičnu vezu šokiraće vas i pasti vam na glavu sa prvim snegom.

Vodolija

Preispitajte svoje stavove i prestanite da živite samo za sebe, svoje interese i dela, jer ćete uskoro imati priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Da ne biste propustili ljubav, trebalo bi da promenite svoj uobičajeni način života: preispitate svoj put od posla do kuće, registrujte se na sajtu za upoznavanje…

Vaga

Početak decembra podariće Vagi nezaboravan susret, koji će brzo dovesti do romantične veze. Verovatno će ovo biti osoba koju dugo poznajete, a srce će dati signal da je sada vreme kada je potrebno i moguće delovati! Ovu osobu ćete odmah osetiti i prepoznati – ranije vas je uvek nešto razdvajalo: udaljenost, radni problemi, stalno vraćanje bivšeg, ali došao je trenutak da odbacite sve staro…

Strelac

Sastanak sa budućom srodnom dušom održaće se na neočekivanom mestu i tačno u trenutku kada postoji želja da se jednostavno odmorite, opustite i ne sklapate nova poznanstva. Ali sudbina ima svoje planove za vas – na nasumičan način možete doći do privatne zabave, venčanja ili korporativne organizacije sa kojom nemate nikakve veze.

Bik

Do Nove godine mnogi predstavnici znaka poželeće da zategnu telo i toniraju mišiće. A ako mislite da u teretani izgledate neprivlačno, onda se duboko varate. Zvezde savetuju ne samo da efikasno izvodite vežbe, već se ponekad i osvrnete oko sebe – neko će buljiti u vas toliko da rizikuje da padne sa trake za trčanje.

Ovan

U poslednje vreme ste bili previše impulsivni i žurili, a zvezde su odlučile da je vreme da smirite svoj žar. Verovatno će vas sudbina dovesti do osobe tokom žestoke rasprave, sukoba ili čak opasne situacije. Moguće je da ćete se na prvom ledu (ili gumama vaših automobila) „sudariti glavama“.

pročitajte još

ZAVISNIK ILI HLADNJAK: Proveri kojoj grupi pripadaš i koliko ti je JAK LIBIDO, nema veze sa partnerom

Horoskop

Divne vesti! Ova 4 znaka čeka neizmerna ljubavna sreća do kraja godine

Lifestyle

OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE DO KRAJA GODINE LUDO ZALJUBITI: Da li ste među njima?

Horoskop

Zvezde do kraja godine donose VELIKA IZNENAĐENJA: 4 znaka neće biti svesna šta ima se dešava – čeka ih LUDILO U LJUBAVI

Društvo

PUNOLETNIMA DO KRAJA GODINE OD DRŽAVE JOŠ 50 EVRA! Ministar Mali objavio kada će tačno biti isplaćen novac i ko ne mora da se prijavljuje

Lifestyle

ZVEZDE DONOSE LEPE VESTI: Ovaj znak će se ZALJUBITI kao nikada pre!

Domaći

UKLJUČILA NOVOG DEČKA U RITUALNI OBRED: Elena Karić priredila rođendansko slavlje u intimnom krugu, a on izgovara OVE REČI! (VIDEO)

Original Article