Ana Ćurčić prijavila je bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića nakon izlaska iz “Zadruge” za psihičko i fizičko nasilje koje je pretrpjela u rijalitiju, a koje je, kako kaže, trpjela i prethodnih godina dok su bili u vanbračnoj zajednici.

Kako je Zvezdan povratnik, zbog još jednog krivičnog djela u nizu – nasilničkog ponašanja, sada mu ponovo prijeti zatvorska kazna.

On je u rijalitiju u više navrata nasrnuo na nju, a postoje i snimci koji to i dokazuju, a on kaže da nasilja nije bilo.

– Nije istina, nasilja nije bilo. Jeste bilo turbulento svakako, ali nasilja ne, ljudi su vidjeli – rekao je on.

– Ja ću možda podnijeti tužbu protiv nje, na kraju, zbog svih laži koje je iznosila protiv mene – dodao je Slavnić.

Zvezdan je istakao da još uvijek nije dobio zabranu prilaska.

Podsjetimo, on je u rijaliti programu “Zadruga” više puta razjareno nasrtao na nju, gurao, bacao joj stvari, prevrtao krevet na kojem je ležala, a jednom je i iz sve snage udario pesnicom pored njene glave. Uz sve to, Ana je proživjela psihičku torturu.

– Zbog svega što se izdešavalo, znate i sami, gledali ste, riješila sam da ga tužim. Okupila sam tim advokata, prikupljamo još uvijek video snimke i dokaze, ali bi trebalo da zabrana prilaska stupi na snagu kroz par dana. Sad sam trenutno prezauzeta, ne stižem da se posvetim samo tome, ali će biti krivično gonjen i za sve laži koje je iznosio – rekla je Ana za Telegraf.

Originalni tekst