Bivši robijaš i rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, iznenadio je pratioce selfijem koji je nastao u klinici na kojoj je voditelj Marko Đedović nedavno operisao nos!

Foto: Printscreen/Informer

 

Zvezdan je objavio fotku iz čekaonice u kojoj je pričao sa nekim, a prepoznatljiv zid je odao da je u pitanju ista bolnica u kojoj je Marko Đedović rešio svoj problem sa nosem.

Iako na prvi pogled Slavnić ne izgleda kao neko ko bi otišao pod nož zarad izgleda, estetski zahvati nisu strani ni muškarcima. Slavnić se na svoj izgled nikada nije žalio, ali to ne znači da nije spreman na intervencije koje bi mu pomogle da uspori starenje i učine njegovo telo lepšim.

Još uvek nije poznato šta bi Zvezdan promenio, ali su mnogi ubeđeni da tamo uopšte nije otišao zbog sebe. Neki sumnjaju da je dopratio nekoga, a šta je istina ostaje nam da saznamo.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Otkriveno koliko će para ukupno zaraditi Margo Robi od filma

sledeća vest

Originalni tekst