Sve su glasnije priče da su se Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” i njen bivši emotivni partner Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan u ovom rijalitiju, pomirili, te da su ponovo u kontaktu.

Ovo je sada potvrdila bivša zadrugarka Valentina Stanković koja navodi da je između Ane i Zvezdana sve dogovor.

Foto: ATA Images

Tvrdi da su se Ana i Zvezdan dogovorili… Valentina Stanković

Kako Valentina tvrdi, Ana i Zvezdan se nakon izlaska iz rijalitija tajno čuju i razgovaraju, te da shvataju kako njihova popularnost neće potrajati i da je sada vreme da uzmu novac:

– Sve je bila priča za narod. Svi znaju da je u pitanju dogovor, da su iskoristili situaciju za rijaliti, kako bi se obogatili. Poznato je da oni nisu živeli u jednom stanu, već na dva kraja grada. Ne verujem da će doći do pomirenja, ali mišljenja sam da se čuju. Shvatili su da mogu da uzmu još para, snimajući lajvove na Instagramu i TikToku, videli ste Zvezdana kako se hvali novčanicama od 100, 200 evra, malo li je? – rekla je Valentina i dodala da Zvezdana više ne smatra prijateljem.

Foto: ATA Images

Ana ponovo priča sa Zvezdanom…

– Nisam se čula sa Zvezdanom, ali sam načula da me je spominjao u svojim lajvovima. Poručila bih mu da nema potrebe to da radi, ne interesuje me, jer sam sve čula i videla kad sam izašla. Bila sam uz njega, pričalo se i da sam zaljubljena, a sve sam sama rešila kako sam znala i umela, nije me zaštitio ni u jednom momentu – nastavila je ona.

Foto: ATAIMAGES

Ponovo sa Anom… Zvezdan

Valentina je prokomentarisala i Zvezdanov raskid sa Anđelom Đuričić.

– Ne znam ko je i verovao u njihovu ljubav. Hajde, unutra okej, ali kada sam videla da su raskinuli zbog Maje, shvatila sam da je Zvezdan takav, da ga neće promeniti nijedna. Bila je farsa u kojoj su ljudi uživali dok su gledali, ali će se brzo zaboraviti na njih, kao da nisu ni postojali – zaključila je Valentina.

ANA SE PRESELILA BLIZU ZVEZDANA! Ćurčićeva na 5 minuta od bivšeg

sledeća vest

Originalni tekst