CRVENA zvezda će nastupiti u novom formatu Lige šampiona. To znači da će četiri ekipe gostovati na stadionu „Rajko Mitić“. Šampion Srbije je odredio cene paketa karata za najelitnije evropsko takmičenje.

ЗВЕЗДА ПУСТИЛА У ПРОДАЈУ КАРТЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Ево колико коштају пакети улазница за четири меча на Маракани са европском елитом

FOTO: FK Crvena zvezda

U Beogradu će gostovati Benfika 19. septembra, Barselona 6. novembra, Štutgart 27. novembra i PSV 21. januara. Karte za ove mečeve puštene su u prodaju 9. septembra.

– Paketi se mogu kupiti onlajn i u promenoaru na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ (kod Servisa za članstvo) svakog radnog dana od 10 do 18 časova. U subotu – 14. septembra pred meč sa Napretkom, na kom klub slavi 61. rođendan „Marakane“ i na kom je ulaz besplatan, takođe navijači mogu da obezbede pakete karata u promenoaru od 12 do 20 časova – napisali su iz kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Cene paketa:

Sever/jug – 9.500
Istok – 18.000
Zapad – 22.000
Loža Siniša Mihajlović – 47.500

Broj paketa koji je puštan u prodaju je ograničen na 15.000.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Do ulaznica se može doći i onlajn i to na ovom linku.

Takođe, iz kluba su poručili da i dalje mogu da se kupe Premijum sezonske karte. Sa njima navijači imaju sigurno mesto na mečevima Lige šampiona, kao i na svim ostalim Zvezdinim utakmicama na „Marakani“ u sezoni 2024/25. Pristalice klub mogu da je kupe već danas, broj premijum sezonskih je limitiran i u prodaji je još svega 4.000.

Premijum sezonska je najpovoljnija opcija za sve utakmice na „Marakani“, a uz Ligu šampiona, sa premijum sezonskom, prate se i sve domaće utakmice, kao i potencijalno evropsko proleće.

Podsetimo, pored pomenutih ekipa koji dolaze u Beograd, Crvena zvezda će gostovati Interu, Monaku, Milanu i Jang bojsu.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst