CRVENA zvezda mogla bi da ostane bez važnog šrafa u timu u zimskom prelaznom roku.

ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА? Дејан Станковић краде миљеника делија, и то без обештећења

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi „Sport klub“ Aleksandar Dragović velika je želja Dejana Stankovića koji insistira na tome da ga vidi u odbrani svog tima.

– Pomak je napravljen i Ferencvaroš je bliži angažovanju Dragovića nego što je bilo na kraju prvog dela prvenstva. Čeka se konačna odluka rukovodstva Crvene zvezde, u smislu da li joj sa takmičarskog aspekta odgovara da zadržava nezadovoljnog kapitena, piše portal.

Prošle zime Stanković je kao trener Sampdorije insistirao na dovođenju Dragovića, ali je Zvzeda uspela da se odupre naletima kluba iz Đenove.

Sada je situacija drugačija jer Dragović ima priliku da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom i ode na leto bez obeštećenja, ali čeka rasplet oko Ferencvaroša. Mađarskom klubu i Stankoviću potreban je za prolećni deo sezone.

FOTO: M. Vukadinović

Ferencvaroš ima bod manje od lidera mađarskog šampionata Pakšija, a pritom očekuje duel sa Olimpijakosom u šesnaestini finala Lige konferencija.

Crvena zvezda bi mogla da dođe do određenog obeštećenja, ali to je periferan detalj u priči, najbitnija će biti procena da li bi uopšte trebalo zadržavati Dragović u situaciji kad ne namerava da produži ugovor i već duže vreme želi sa Marakane.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst