Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Interu u Milanu u 2. kolu Lige šampiona, a tamošnji mediji bez imalo respekta najavljuju dolazak srpskog šampiona.

ЗВЕЗДА? МА КОГА ТО ЗАНИМА! Италијани потценили бившег шампиона Европе, али сетили се иконе са Маракане која се угасила на Ђузепе Меаци

Foto: A.Ilić

Italijanski mediji su već prežalili Zvezdu. Korijere delo sport je najavio postavu sa mnogo propusta. Najpre, ovaj list je najavio u startnoj postavi Mirka Ivanića koji je otpisan zbog povrede. Ali, osim njega, Korijere očekuje da će u napadu igrati Milson i Duarte, uz Olajinku. Takođe, Rodrić i Seol su bekovi, i to u formaciji 4-3-3.

S druge strane, Gazeta delo sport je po izboru igrača ipak pokazao da je bolje skautirao Zvezdine dosadašnje utakmice. Gazeta veruje da će u startnoj postavi igrati ponovo Maksimović, iza Endiajea, a da će po bokovima delovati Olajinka i Silas. Takođe, Gazeta veruje da će Drkušić igrati u odbrani, uz Spajića, Đigu i Seola. Gazeta očekuje formaciju 4-2-3-1.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

S druge strane, oba lista vide isti tim Intera, kombinovani sastav, koji je najavio i Simone Inzagi.

Međutim, ono što su se setili Italijani je da naprave razgovor sa Darkom Pančevom, koji je bio ikona Crvene zvezde, ali prelaskom na „Đuzepe Meacu“ se skroz ugasio i od najboljeg napadača sveta postao najveći promašaj kluba. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Pančev kaže da će navijati za Zvezdu, ali da je Inter veliki favorit.

Foto: A.Ilić

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst