KOŠARKAŠI Crvene zvezde doživeli su poraz od Olimpijakosa sa 87:83 (23:23, 12:15, 19:18, 33:27) u Pireju u prijateljskoj utakmici koja nije bila otvorena za javnost.

ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА ОД ОЛИМПИЈАКОСА: Црвено-бели без решења за Рајта и Везенкова

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-belima je ovo prvi poraz na pripremama, pošto su do sad savladali Jahorinu, Igokeu i Hapoel Tel Aviv.

Trener šampiona ABA lige Janis Sferopulos na ovoj utakmici nije mogao da računa na Miloša Teodosića i Nemanju Nedovića. Bio je i domaćin oslabljen, pošto nisu igrali Tomas Vokap, Nikola Milutinov, Mustafa Fal, Filip Petrušev. Kostas Papanikolau i Najdžel Vilijams Gos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Zvezda je posle tri četvrtine imala prednost – 54:56. Ipak, domaćin je bio sjajan u napadu u poslednjem kvartalu koji je dobio sa 33:27, što je bilo dovoljno da preokrene rezultat.

Najefikasniji kod pobednika bio je Mozes Rajt koji je zabeležio dabl-dabl od 25 poena i 10 skokova, pratio ga je povratnik Saša Vezenkov sa 24. Na drugoj strani Kodi Miler-mekintajer je brojao do 18, Jago dos Santos je postigao 17 poena, a Džoel Bolomboj 14 poena i 11 uhvaćenih lopti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Crveno-bele sad očekuje učešće na VTB Superkupu. Beograđani prvi meč igraju u četvrtak od 19 sati protiv CSKA, dok se dan kasnije sastaju sa Lokomotivom od 16 časova.

Crvena zvezda: Miler Mekintajer 18, Kenan 3, Davidovac 1, Mitrović 5, Lazić, Kalinić 2, Dobrić 14, Bolomboj 14, Daum, Gedraitis 5, Plavšić 4, Kostić, Jago 17.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

10. 09. 2024. u 11:20 >> 02:41

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak „leti“ iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je „uhvaćen na delu“, a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet – već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći „da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu“. Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Originalni tekst