Pevačica poznata pod imenom Baš Slađa takmičila se u „Zvezdama Granda“ i ubrzo je postala jedna od favorita. Međutim, ispala je u petom krugu takmičenja, a nikada nije krila da joj je ovo teško palo!

U prilog tome, govori i njen nedavni komentar na Instagram profilu „Zvezda Granda“.

Naime, pitanje je glasilo: „Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici?“, našta je Slađa u komentarima napisala:

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

Da mi kaže zbog čega me je u baražu izbacio iz takmičenja pored svih 6 glasova i najboljih komentara koje sam imala od prvog do poslednjeg kruga dok sam bila u takmičenju. Bilo bi lepo znati razlog, mada verovatno ga nema pa ga zato i ne znam – odbrusila je pevačica.

Nakon toga usledili su odgovori na njen komentar, a mnogi smatraju da je presudan bio njen fizički izgled.

„Zato što se nisi skinula polugola i zaplesala govima.. Još uvek prolaze polugole, a oni koji znaju da pevaju ispadaju…“ – glasio je jedan od komentara.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

Ovim povodom pevačica se za medije oglasila, te istakla da se ne ljuti na čelnike produkcije, ali da i dalje misli da su sa njom načinili propust.

Nisam kompetentna bilo šta da menjam. Cenim i poštujem prostor koji su mi dali, zahvaljujući Zvezdama Granda za mene su čuli ljudi širom sveta i stekla sam mnogo publike koja me voli i prati. Ja nisam ljuta na odluku Saše Popovića jer on je u tom poslu godinama i verovatno zna šta radi, samo bih volela da znam zbog čega sam izbačena jer ja mislim da i te kako vredim i da sa mnom može ozbiljan posao da se napravi. Na skoro svaku moju izvedbu su se divili i publika i cenjeni članovi žirija, nisam imala ni jedan loš komentar, čak i tako kao „debela pevačica“ bila sam prihvaćena i voljena. I u suštini to i jeste moja pobeda – rekla je za 24sedam.


Ivan Marinković žestoko kažnjen: Prekršio strogo pravilo, neumoljiva produkcija ga lupila po džepu

sledeća vest

Originalni tekst