Dve amerikanke podnele su tužbe za seksualni napad protiv glumca Krisa Nota, opisujući incidente za koje kažu da su se dogodili u razmaku od više od jedne decenije.

Ova vest o optužbama osvanula je rano u četvrtak, piše HuffPost.

Članak opisuje tvrdnje dve žene identifikovane pod pseudonimima Lili i Zoi.

Lili, koja sada ima 31 godinu, rekla je da je radila kao konobarica u sada nepostojećem njujorškom noćnom klubu 2015. godine, kada je upoznala Nota, koji ju je pozvao na sastanak.

Ona je rekla da ju je glumac iz serije “Seks i grad” zamolio da se nađe sa njom na večeri u Il Kantinoriju, mestom iz četvrte sezone ove HBO serije, pre nego što ju je silovao u svom stanu u kvartu Grinič Vilidž u Njujorku.

Kako je navela, ona je sva ta negativna osećanja potisnula, ali je nešto eskaliralo, kada ga je videla da se pojavljuje u novoj sezoni čuvene serije.

Druga žena, koja sad ima 40. godina, tvrdi da je Not silovao 2004. godine u stanu u zapadnom Holivudu.

– Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao pre više godina, čak i pre nekoliko decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana – ne uvek znači ne – to je linija koju nisam prešao – stoji u elektronskoj poruci koju je Not poslao Huffpostu.

– Susreti su bili dogovoreni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme ovih priča koje se pojavljuju. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao ove žene zaključio je slavni glumac.

Otkako su se optužbe pojavile, istorijski isečak iz novina je podeljen na mreži, u kojem se navodi da je Not optužen za napad na bivšu devojku Beverli kada su bili zajedno tokom devedesetih.

Prema novinskom izveštaju, Not i Džonsonova su bili zajedno između 1988. i 1993. godine. U članku u kom se citiraju sopstveni izvori, navodi se da je Not napao Beverli 1991. godine, nakon što su se vratili sa zabave u Njujorku.

Naznačeno je da se zlostavljanje nastavilo sve do 1993. godine, kada se je Beverli raskinula sa Notom.

Izvor je tvrdio da je Not pretio da će ubiti Beverli i čak je pretio da će ubiti (njenog) psa.

Izvor je, takođe, tvrdio da je u decembru 1994. Not upao u njenu kuću i pretukao je.

U tekstu piše i da je Beverli na kraju podnela zahtev za zabranu prilaska.

Pirs Brosnan nas uči šta je prava ljubav i sve prinčeve iz bajki baca na kolena

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)