Dragana Kosjerina će danas izgovoriti sudbonosno „da“ Bojanu Perduvu pred matičarem.

Crkveno venčanje voditeljke Dragane Kosjerine i stomatologa Bojana Perduva je juče obavljeno u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a danas su organizovali proslavu i građansko venčanje u jednom prestoničkom hotelu.

Naime, sama ceremonija biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a zvanice su polako počele da pristužu.

Foto: ATAIMAGES

 

Osim fotografa Miloša Nadaždina, na gala proslavu su stigle kolege Dragane Kosjerine, voditeljka Kristina Radenković, Sandra Perović, Stefan Popović kao i direktor RTS-a Dragan Bujošević.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, kako pišu domaći mediji, Kosjerina nije žalila novac za venčanicu, pa je tako bela haljina bez bretela od svile sa dugačkim šlepom koštala 10.000 evra i izrađena je specijalno za mladu. Elegantne sandale sa tračicama koštale su 1.000 evra.

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst