Jelena Karleuša i Duško Tošić već duže vrijeme imaju probleme u braku. Jelena je nedavno gostovala u emisiji “Prvi red” i tom prilikom je otkrila detalje iz njihovog odnosa. PJevačica je otkrila da njih dvoje žive zajedno sa dJecom u istoj kući i da se još uvIJek nisu razveli. 

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lIJepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina – izjavila je Karleuša.

-Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. To je moj čvrst stav. Sa druge strane, demantujem ovaj naslov i da sam ikada izjavila da ja mom mužu ne dam razvod. Postoji snimak emisije i taj dIo prosto ne postoji. Ovaj naslov je izmišljotina (jednog medija) iako smo se lijepo dogovorili da budu korektni, dala sam im i ekskluzivni intervju za Novu godinu – napisala je Jelena, a zatim dodala:

-Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtijev za razvod braka. On to bar do sada nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa djecom u istoj kući. Umjesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga), Duško preko advokata kontaktira tabloid koji je toliko zla nanio našoj porodici?! Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost i tabloide u riešavanje problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Lijepo kažem pravi muškarci – napisala je Karleuša, a zatim nastavila:

-Bude li se desila još jednom takva budalaština biću primorana da tužim. Apelujem na medije da ne izmišljaju moje riječi, a na advokata oca moje djece da me ne izaziva i ne ušutkuje da se ne bi vidjeli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J*bem ti ja moj Božić i moj život – napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

(Express/ Srbijadanas)

Originalni tekst