Brojne vedete srpske estrade imale su težak život dok ih sreća nije pogledala i dok nisu dostigli status zvezda. Jedna od takvih je i pevačica nardone muzike Zorica Marković koja je imala izuzetno teško detinjstvo i bila neželjeno dete u mnogočlanoj porodici.

Ona je jednom prilikom otkrila da se rodila u štali, ali tačan datum svog rođenja nikada nije saznala.

– Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra bila je trudna. To je tada bila sramota! Razmišljali su o abortusu… Majka me je ipak rodila, u štali. Ne znam ni kada sam se rodila! Nasmejem se kada me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad.

Kako je ispričala, bila je neželjeno dete, i zbog toga čak ne zna ni kada je tačno rođena.

– Sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Zato ne znam kada sam se rodila, neki kažu 9. juna, a neki 31. maja. U mojoj porodici svi su imali neki zadatak. Moj je bio da čuvam 50 ovaca i 10 krava. U zapadnoj Srbiji žene su jake. Tako je i moja mama bila stub kuće, u kojoj je živelo 11 ljudi. Iako je bila niska i sitna, bila je jača od tri muškarca. Ona i otac su imali skladan brak. Bila sam neželjeno dete.

Pevačica se veoma mlada udala, a njen otac je bio izričito protiv tog braka. Međutim, ispostavilo se, s pravom, jer se Zorica ubrzo i razvela od čoveka koga je ludo volela, saznavši da je vara.

– Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga volela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama – ispričala je Zorica svojevremeno i otkrila kako je zatekla supruga u prevari:

– Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dete, a on je*e sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gde smo pevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su leteli na sve strane. Podnela sam zahtev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života – ispričala je Zorica ranije za Hit Informer, a prenosi portal 24 sedam.

Nek nam peva Bijonse, slažem se sa JK k’o cigla na ciglu, ne možeš ti da dobaciš dalje od reklame za guzicu, a nekmoli da nam pevaš

Original Article