Pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković, gostovala je sinoć u emisiji “Amidži Šou” gde je odgovorila na pitanje voditelja ko je najveća stipsa na estradi i tu potkačila Lepu Brenu.

Bez “dlake na jeziku” Zorica je javno obelodanila ko najviše štedi na javnoj sceni:

Foto: YouTube prntscreen/AmigShow

 

– Najveća stipsa na estradi je Lepa Brena, nikad mi piće nije platila… A i Miloš Bojanić takođe – rekla je Zorica, nakon čega je nastao muk u studiju.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, ranije se pisalo da je Brena neko ko ima “zmiju u džepu”, a Lepi Mića je isto jednom prilikom u rijalitiju istakao da smatra da je Lepa Brena, kao i Miloš Bojanić velika stipsa.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 

– Mnogi su kockali, pili i trošili. Miloš nije. Domaćinski. Ali najveće stipse su Lepa Brena, Miloš Bojanić, Mitar Mirić, Šako… Najveći kralj je Džej, gospoče – rekao je Mića tada.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst