Poslednja godina donela je mnogo radosti Zorici Brunclik i Kemišu, pa su je tako na najbolji način polako i priveli kraju.

Poslednjih dana 2023. legendarna pevačica i istaknuti umetnik organizovali su gala slavlje svojoj najstarijoj unuki Sari. 

– Ona je prva radost, ja sam je dočekala prva na rukama, ja sam inače prisustvovala rođenjima svih unuka. Nekako je sve to brzo prošlo i želim svi da doživite ovo – započela je Zorica Brunclik za okupljene medije.

Na pitanje kako je protekao njen 18. rođendan, pevačica je samo kratko odgovorila:

– Ja nisam ni slavila 18. rođendan, nisam se ni setila da mi je rođendan, ali nećemo sada da patetišemo. Ovo je Sarin dan.

Zorica i Kemiš su otkrili šta su poklonili svojoj unuci za punoletstvo.

– Ona ima prava da bira sama poklon, ali ne i pare. Želimo da joj nešto ostane za uspomenu. Rekli smo joj cirfu i da bira nešto, pa onda da joj to ostane u amanet, pa da kasnije i svojoj deci to da.

Na pitanje da li će večeras baka i deka zapevati i zasvirati, Zorica je istakla:

– Ja ću sigurno plakati večeras, ali ne znam da li ću zapevati.

Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi, a uz orkestar Aleksandra Sofronijevića biće im zagarantovano dobra zabava.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.


Aleksandar Sofronijević otkrio koliko je ponosan sa svoju devojku:

sledeća vest

Originalni tekst