Svesna da je oboma “vreme”, pevačici je napamet pala ideja da njen rođeni brat Boža i voditeljka Aneta Farago stanu na “ludi kamen” i pokušaju život udvoje.

Foto: Estock/Časlav Vukojčić

Zorica Brunclik, pevačica

Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l’ tako, Miroljube? – rekla im je tada Zorica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi “Howdy”.

Boža i Aneta poznavali su se preko pevačice. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemišovu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos, već je sve ostalo na prijateljskom odnosu, barem get tada.

Printscreen/You Tube

Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: “Ako je njoj dobar, što ne bi bio i meni”,pišu gorepomenuti mediji.

Aneta i Boža su se sreli u Kondinoj ulici, upitali jedno drugo za zdravlje i onda odlučili da se venčaju. Produžili su u restoranda lepu vest podele sa prijateljima, zatim u obližnji PGP RTS kod Kemiša, a potom i u Krnjaču, kod Zorice koja ih je čekala.

Printscreen/You Tube

Brak im je potrajao mesec dana…

Postaću Brunclik – radosno je uzvikivala voditeljka, ali se veče uoči odlaska kod matičara požalila prijateljici.

Meni se uopšte ne udaje, a iznajmila sam venčanicu, pretty mi stoji. Doći će po mene beli „linkoln”. Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Prijateljica joj je u šali uzvratila da uz Božu Brunclika, direktora restorana društvene ishrane na televiziji, neće ni morati da razmišlja o kuvanju i tako je Aneta rekla “da”.

Ivica Maksimović

Zorica Brunclik, pevačica

Brak je sklopljen i overen bez poljupca. Mladenci su jedno drugom čestitali “bacanjem koske”. Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

– Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst