Bivša zadrugarka, Ina Rajzinger, dugo je skrivala od očiju javnosti da je u drugom stanju, što je otkriveno tokom superfinalne noći.

Naime, Ina i Lazar Čolić Zola su bili intimni pred kamerama “Zadruge 6”, a seksualni odnos su imali bez zaštite. Rajzingerova se, nakon što nije dobila ciklus, požalila produkciji i tražila test za trudnoću, koji je bio negativan.

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

 

Međutim sada, kada se Ina porodila tačno devet meseci nakon njihovog seksualnog odnosa, podgrejale su se sumnje da je Zola otac njenog deteta!

Čolić je rekao da bi priznao očinstvo u slučaju da je dete zaista njegovo, a sinoć se oglasio tokom emisije “Narod pita” i dodatno podigao prašinu.

Foto: Printscreen

 

Oglasio se Zola i poslao mi poruku: “Sutra ću u ‘Narod pita’ da pričam o svemu, čuli smo se Ina i ja, pa nek gledaju Pink svi sutra, tako da ćemo premijerno da kažemo sve na Pinku” – pročitao je voditelj Darko Tanasijević Zolinu poruku.

Foto: Printscreen

 

Ina je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kajli, a njenu fotografiju je odmah postavila na društvenu mrežu Instagram.

Ova vest je nesumnjivo podigla veliku buru, a da li je Zola zaista postao otac ostaje nam da saznamo večeras!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Snimali su klipove zajedno, a onda je nestala! Gastoz ju je mnogo voleo, a danas Mariju ne biste prepoznali!

sledeća vest

Originalni tekst