Režimski mediji, većina televizija sa nacionalnom frekvencijom, Vlada Srbije na čelu sa trenutnom premijerkom Anom Brnabić ne prestaju da se sramote u javnosti, vređaju zdrav razum građana a ostatak pogodnih za manipulaciju obmanjuju i ponižavaju, podmetajući razne ljude koje mogu da iskorišćavaju.

Naprednjaci su pokušali da urade sve da bi prikazali da je u Srbiji na protestima minulog vikenda bilo manje od 20 ljudi – predstavljajući te ljude kao “žrtve” terora od strane lažnih ekologa.

Jesu žrtve, ali vladajućeg režima.

Žrtve su i svi ostali koji gutaju to što im serviraju jer za bolje ne mogu da saznaju posle decenije “lobotomije” kojoj su podvrgnuti.

Klonirana bakica “žrtva” šampionka

Tako se pojavila “žrtva” šampionka, klonirana bakica, inače iz Jagodine, prvakinje glume sa Pinkove reklame proizvoda Artrifleks – koja je gle čuda, ponovo zablistala našavši se usred demonstracija u Beogradu izjavivši da je dijabetičarka koja je trebala da stigne kući i popije terapiju.

Baka je na demonstracijama protiv a za “Rio TintE” rekla:

– Trebala sam da stignem već kući, vreme mi je za ručak. Moram terapiju da uzmem – žalila se ona “slučajno” se našavši na blokadi, a osećanje empatije sa njom je iskazala i trenutna premijerka Ana Brnabić:

– Tužna sam. Videla sam slike bake koja nije mogla da prođe da ode kući na ručak i da popije terapiju. Ona porodica što je sa malom decom izašla na Gazeli pa otišla, ko zna kada su se vratili po svoj automobil – rekla je Brnabić.

baba-gazela

Poruka koju je premijerka poslala je vrlo ozbiljna, nimalo smešna kao što se u prvi mah može činiti.

Ona je prećutala da su “TintE”, tečnosti u boji, poput mastila. Rio Tinto u prevodu na srpski znači crvena reka, a naša zemlja će biti razorena i preplavljena takvim bojama koju će izgrizati sumporna a i druge kiseline i otrovi.

Poput mastila, u sivilo smo već obojeni, ta tinta je prolivena i na narodu je punu deceniju. Skinuli su je demonstranti u subotu i rekli da se gore navedeno neće dogoditi.

Profi SNS glumica, žrtveno “jagnje”

Vratimo se na čuvenu reklamu. Bakica sa Gazele je reklamirajući Artrifleks zauzela stav profesionalnog govornika, blago nakrivljena prema kamerama da bi utisak bio uverljiviji.

Vremešna ali vitalna, brzopotezna žena zasučenih rukava, kao verodostojna domaćica – kako bi u pravom svetlu prikazala najodgovorniju grupu stanovnika naše države, a to su penzioneri (kaže tako trenutni predsednik Vučić a njemu ne moramo da verujemo na reč) rekla sledeće:

– Tri, četiri godine sam imala problem sa rukom. Od ramena do lakta me ruka nepodnošljivo bolela. Upotrebljavala sam tople gelove, flastere, tople, hladne, blokade, lasersku terapiju, sve, da više nisam znala šta da upotrebljavam. Ništa nije pomoglo. Kada sam pročitala u časopisu za Artrifeks, ja sam poručila, verujte, ja sam sasvim mirna. Sad mogu normalno da spavam. Ja ga upotrebljavam redovno, ja sam prezadovoljna – završila je izdanje bakica kao prvakinja glume, zapravo šmire i zahvalila se kompaniji.

Taj pripremni kasting ju je preporučio za performans u Beogradu. Na kraju, niko više ne veruje u ovakve podmetačine i mizerije očajnih naprednjaka, koji nisu u stanju da nađu ljude kojima blokade stvarno smetaju.

Aleksandar Vučić, SNS, TV Pink, tablodi Informer, Novosti, javni servis RTS i ostali koji lažno izveštavaju i plasiraju neistine potpuno diskretuju sebe – ali ne mogu da se vade na bolest kao bakica i budu abolirani od odgovornosti.

Narod se podigao, ustao, prozreo kliku, kritična masa je skupljena a preporuka SNS-ovcima i mašinerije okupljene oko njih je da bar pokušaju da shvate šta je savest, jer ponižavaju i sebe i narod koji guta servirano samo zato što za bolje i istinito trenutno ne mogu da saznaju. A saznaće i oni.

SNS fabrika laži; evo kako funkcioniše spin mašinerija Pinka, RTS-a i gomile tabloida

Original Article