Ako neko živi život iz snova i pravi džet-set u Srbiji, onda je to ona. Nakon velikih lomova, udajom za fudbalera, sadašnjeg selektora mladih reprezentativaca, više od decenije uživa u mirnom porodičnom životu i ljubavi.

Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su u svakom slučaju njeno najveće bogatstvo.

Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama. 

– Volim da kažem da je ‘Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila’. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: “Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo”. Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema – rekla je jednom prilikom Sonja koja svojim izgledom podiže prašinu gde god se pojavi.

Iako više nije preterano aktivna na društvenim mrežama, te u njenu privatnost nemamo mnogo prilike da zavirimo, prelepa žena Nikole Lazetića kad god postavi fotografiju izazove brojne pozitivne reakcije, a to je slučaj i ovog puta kada je na “Instagram” nalogu njene ćerke osvanula i oduševila mnoge odličnim izgledom i u petoj deceniji.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru očlito nimalo nije odrazilo.

printscreen

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst