Aleksandra je istakla da svoj posao voli i da joj ništa ne pada teško kada je u pitanju isti.

printscreen instagram/alexandradovic

Aleksandra Radović, pevačica

Volim da pevam i iznosim ono što osećam. Prosto to mi je sreća i zadovoljstvo.

Šta ti smeta u poslu?

Nisam neka osoba koja može nešto da promeni. Gledam svoj put i ono što radim gledam da bude iskreno. U svakom poslu postoji dobrih i loših strana.

Koliko danas može da prođe kod publike neka kvalitetna muzika?

To je sve do čoveka. Jeste da vreme dosta stvari diktira.. Individualne stvari, verujem da mnogo ljudi vole dobru muziku. Pop muzika i ono što je vredno i dobro uvek prolazi.

Vi pomažete mladim nadama u vašoj školi, ne znam da li je to i dalje aktuelno? Jedna od vaših učenica je Milica Pavlović, da li ste sada ponosni na nju jer je postala zvezda, kako komentarišete to?

Privatna arhiva

Milica Pavlović, pevačica

Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenike da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno ne mogu nikoga da savetujem, u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga – istakla je pevačica.

Podsetimo, Milica je nedavno u emisiji “Premijera – Vikend – Specijal” istakla da se svojevremeno razočarala u Aleksandru Radović, ali da je sada potpuno razume i da je čula da koleginica ima lepo mišljenje o njoj, što je Aleksandra sada i potvrdila.

Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa “Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru”, u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja – rekla je Milica.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst